avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imobil demolat in 1984
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imobil demolat in 1984

Imobil demolat in anul 1984, nu am primit despagubiri, am facut NOTIFICARE catre Prefectura Bucuresti in termenul impus de lege. Am specificat in notificare cerintele: despagubire pentru imobilul demolat, doar constructia era proprietatea parintilor. Ce demersuri mai trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: ioniuly , utilizator 16:50, 5 Ianuarie 2010
buna seara!
notificarea a fost facuta de catre parintii dvs?
ioniuly a scris:

Imobil demolat in anul 1984, nu am primit despagubiri, am facut NOTIFICARE catre Prefectura Bucuresti in termenul impus de lege. Am specificat in notificare cerintele: despagubire pentru imobilul demolat, doar constructia era proprietatea parintilor. Ce demersuri mai trebuie sa fac?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 10/2001 camelia_g camelia_g Am avut o casă care a fost demolată în anul 1984. Mi s-au dat banii pe casă, iar pentru terenul cu suprafaţa de 310 m2 nu mi s-a dat nimic. Am făcut o ... (vezi toată discuția)
Aplicarea oug nr. 81/2007 IRINA ANGELA IRINA ANGELA Buna ziua Am o problema si sper sa ma ajutati. In anul 2001 am depus la Prefectura Judetului Vrancea notificarea nr. 526/30.07.2001 , in calitate de ... (vezi toată discuția)
Legea10/2001 bukinst bukinst In baza Legii 10/2001 s-a facut un dosar de despagubire pentru cladiri demolate dupa 1990. Este corest ? Daca Autoritatea refuya despagubirea cine trebuie sa ... (vezi toată discuția)