avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

am 2 hotarari judecatoresti definitive si irevocabile prin care prin care trebuie sa primesc cheltuieli de judecata. cum pot intra in posesia lor si in cat timp de la pronuntarea lor?
Cel mai recent răspuns: Galea Cristian Viorel , Executor judecatoresc 15:06, 5 Ianuarie 2010
hotararile de la cadastru sunt doar legelizate(sper), nu si investite cu formula executorie. Aceasta investire se poate lua o singura data, asa ca mare atentie! Numai in cazuri deosebite se poate solicita instantei o a doua investire!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalizare si investire cu formula executorie manuelle manuelle Buna ziua. Copia hotararii judecatoresti care se anexeaza cererii de legalizare si investire cu formula executorie trebuie sa aiba mentiunea \"conform cu ... (vezi toată discuția)
Prescriptie drept de a cere executare silita nucut nucut Buna ziua, O intrebare referitoare la prescrierea dreptului de a cere executarea silita: In cazul unui proces cu judecata pe fond si recurs de cand incepe ... (vezi toată discuția)
Unde gasim model de cerere de incuviintare a executarii silite petrans petrans am nevoie de o astfel de cerere pentru un debitor ce nu a platit nici dupa dispunerea judecatoreasca definitiva (vezi toată discuția)