avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Unde pot face plangere unui politist care in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Unde pot face plangere unui politist care in rechizitoriu pe ...

Unde pot face plangere unui politist care in rechizitoriu pe care la fscut a ascuns probele nu le-a mentionat in rechizitoriu , a denaturat declaratiile martorilor iar in cercetarea de la fata locului a adus doar declaratiile paratilor drept probe ,toate acestea ducind la respingerea plingerii?
-(in principiu este vorba de o tulburare de posesie cu ocuparea terenului)
Cel mai recent răspuns: vmihacea , utilizator 05:12, 6 Martie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
Rechizitoriul este redactat de procuror.
Buna ziua.
Referatul(rechizitoriul) de este intocmit de politist care denatureaza declaratiile martorilor aducindu-le in situatia ca faptele sa nu intruneasca conditiile de a fi considerate penale iar marorii nu-si mai recunosc declaratiile in referatul intocmit de politist (sunt complet schimbate si denaturate.)Deasemenea faptele au fost savirsite in anul 2015 cauza fiind tergiversata voit de politie cu concursul procurorului de caz:
Toate reclamatiile facute pe parcursul anilor 2015 si 2016 au fost adunate int-un dosar care in urma unei ordonante din 2017 sa extins cercetare pentru art 206 al1 si 207 al1 iar in ianurie 2020 claseaza cauza partial si o pastreaza doar pentru tulburare de posesie actualmente politistul denaturind declaratiile facute de martori in descrierea din referat propune in 25 februarie 2021 clasarea cauzei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces loviri si alte violente Dclaudiu17 Dclaudiu17 In data de 1 august anul curent am avut o altercatie cu o persoana cunoscuta in urma careia m-am ales cu ceva injurii. Am scos CML si mi s-au dat 5 zile de ... (vezi toată discuția)
Impotriva unui procuror se poate face plangere penala? sile2011 sile2011 buna ziua am si eu o problema cam ciudata. bunicul meu a avut 8.6 ha, care au fost confiscate de comunistii. i sa reconstituit numai pentru o suprafata de 7 ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie/ autor necunoscut bukinst bukinst In cayul unei tulburari de posesie cu autori necunoscuti /ocuparea unor terenuri agricole/ politia sesizata a efectuat cercetarile specifice si a depistat ... (vezi toată discuția)