avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Triaj epidemiologic angajati. Angajatorul face triajul ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Triaj epidemiologic angajati. Angajatorul face triajul angajatilor ...

Triaj epidemiologic angajati. Angajatorul face triajul angajatilor zilic prin masurarea temperaturii, insa daca nu ii trece pe acestia pe o lista cum face dovada indeplinirii obligatiei de a face triajul? Daca face o lista sunt probleme din perspectiva GDPR?
Ultima modificare: Vineri, 5 Martie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:09, 9 Martie 2021
Pentru ce sa faca lista?
Ia temperatura si asta este...
Oricum, este un fel.de frecție la picior de lemn aceasta masura...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termometru covid 19 OWARDO OWARDO [b]Unde[/b] ( daca este prevazut ), se mentioneaza ca incepind cu noua stare de alerta , se prevede ca angajatorul trebuie sa-si achizitioneze un termometru ... (vezi toată discuția)
Termoscanarea incalca drepturile cetatenilor, este discriminatorie si este un gest degradant adalgia2003 adalgia2003 1. Constitutia spune ca statul respecta viata privata. Dreptul la viata intima si privata presupune si respectarea dreptului la informatiile referitoare la ... (vezi toată discuția)
Legalitate masuri impotriva coronavirus eduard27 eduard27 Incepand cu saptamana viitoare voi reincepe munca ,lucrez intr o corporatie americana si inca dinainte de aceasta stare de urgenta ni se lua temperatura.Doresc ... (vezi toată discuția)