avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua.Sant un agent economic(comert),am un mag ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua.Sant un agent economic(comert),am un mag mixt anexat ...

Buna ziua.Sant un agent economic(comert),am un mag mixt anexat de locuinta personala.Mentionez ca din mag.am o intrare de legatura cu locuinta mea,care nu are legatura ca magazie de marfuri.
Intr-o zi a venit politia,in control,intrand abuziv in locuinta mea, fara mandat de perchezitie.Este corect?.se poate da in instanta acest abuz?
Daca nu ati permis accesul in locuinta Dvs. a agentilor de politie si daca acestia nu aveau mandat de perchezitie emis de un judecator, atunci acestia nu aveau dreptul sa intre si este un abuz. Formulati plangere impotriva organelor de politie implicate, insa trebuie sa aveti dovezi ca le- ati refuzat accesul - respectiv martori care sa confirme acest lucru. Nu va puteti adresa direct instantei, trebuie sa depuneti plangerea la Parchet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordin perchezitie antonanemari antonanemari Pana in martie 2009 am lucrat la o societate careia, dupa 6 luni de la plecarea mea i s-a spart seiful. Conducerea acestei societati m-au indicat pe mine drept ... (vezi toată discuția)
Perchezitie domiciliara - conditii, informare plangere penala anda-elena anda-elena pot afla cine a depus plangere sesizare impotriva mea?sunt din onesti si in urma ci cateva zile s-a prezentat la domiciliul meu primarul un agent de politie si ... (vezi toată discuția)
Garda de mediu, abuz sau nu? cori-cory cori-cory Buna ziua , astazi am avut un control la domicilui de la Garda de mediu pe motiv ca am cateva masini in curte si ca sunt banuit ca desfasor activitati cu ele ... (vezi toată discuția)