avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... reparatie macara
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

reparatie macara

buna seara, va rog sa-mi spuneti care sunt etapele pentru oprirea unei macarale portic cu brat in vederea unei reparatii programate.Fac precizarea ca s-a mai reparat o macara, cu o firma autorizata iscir dar care nu are nici-un salariat! reparatia a fost facuta de niste alpinisti care nu au facut astfel de lucrari ! (totul un fiasco!) .acum vor sa repare in aceleasi conditii o alta macara!!! Intrebare,ce putem sa facem pentru a opri acest demers. nu stim cum sa procedam,este evident un aranjament....pe macaralele respective vom lucra noi ! ce este de facut?!
Ultima modificare: Vineri, 5 Martie 2021
dascalumihaita64, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:57, 6 Martie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sesizati oficial autoritatile in domeniu ITM,parchet
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sesizati ISCIR teritorial in scris, cu nr. de inregistrare/ data. Reautorizarea ISCIR este obligatorie dupa reparatia programata. Fara autorizatie in termen de valabilitate, macaraua functioneaza in afara legii.
In cazul producerii unui eveniment nedorit, persoanele responsabile de nerespectarea legislatiei pot raspunde penal si/ sau material, dupa caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de munca periculos 040779 040779 Buna ziua.Lucrez intr-o fabrica in functia de macaragiu si instalatiile de ridicat sunt foarte vechi.De 3 ani nu au mai fost reparate si nu au autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Nu merge liftul si nimeni nu face nimic codita100 codita100 buna ziua. ma confrunt cu o situație neplăcută in centrul Bucureștiului si intr-o perioada caniculara. de aprox 3 săptămâni liftul din bloc nu mai ... (vezi toată discuția)
Ascensoarele pun in pericol viața locatarilor AnaMarria AnaMarria Buna ziua!Ma adresez dvs,poate ma puteți îndruma ...In blocul in care locuiesc exista 2 ascensoare care stau sa cada .Starea lor tehnica este dezastruasa,nu ... (vezi toată discuția)