avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua. Revin cu acest subiect. Mentionez ca am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua. Revin cu acest subiect. Mentionez ca am fost acuzat ...

Buna ziua. Revin cu acest subiect. Mentionez ca am fost acuzat de viol in art 218 alin 1. M-am împăcat cu fosta si a mers la procuror si ca retras plângerea spunandule ca nu mai vrea să imi faca rau din motivele iei personale. Deci plângerea de către partea vătămmata a fost retrasa. Asi dori sa stiu daca mai pot fi pedepsit sau urmarit penal.
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 11:47, 6 Martie 2021
Daca procurorul exercita acțiunea penala din oficiu, inlaturarea raspunderii penale, ca urmare a retragerii plângerii, este supusă controlului acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am o relatie de 5 luni cu o femeie maritata iar dupa ... Petrebogdan1987 Petrebogdan1987 Buna ziua. Am o relatie de 5 luni cu o femeie maritata iar dupa ultima noastra relatie sexuala a plecat acasa si aproximativ dupa 4 ore am hotarat sa nui mai ... (vezi toată discuția)
Retragere plangere beatrice9 beatrice9 sotului meu i s-a dat condamnarea de 5 luni cu executare ptr. ultraj la bunurile moravuri din care a facut 4,acum cei care au depus plangerea impotriva lor ... (vezi toată discuția)
Infractiuni in codul penal vldstf vldstf va rog sa-mi comunicati si mie urmatoarele : - care sunt infractiunile pentru care trebuie plangere prealabila si care este diferenta intre retragerea ... (vezi toată discuția)