avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Putea consiliul local sa inceapa o lucrare fara sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Putea consiliul local sa inceapa o lucrare fara sa faca expropriere ...

Putea consiliul local sa inceapa o lucrare fara sa faca despropiere sau sa despagubeasca propietari pe care a intrat abuziv.
Exproprierea de imobile, în tot sau în parte, se poate face numai pentru cauză de utilitate publică, după o dreaptă și prealabilă despăgubire, prin hotărâre judecătorească.
In practica se întâlnesc si astfel de situații notificati primăria, anexati actele dvs de proprietate în copie solicitați plata despăgubirilor etc.
Ultima modificare: Duminică, 7 Martie 2021
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecere teren in domeniul public DanielCariga DanielCariga Bună ziua. Terenul aferent locuinței mele este de 1100 mp conform CF-ului. Primăria m-a obligat să împrejmuiesc doar 940 mp spunând că restul va fi ... (vezi toată discuția)
Dezafectarea de la utilitatea publica - acte de reconstituire a dreptului de proprietate RazvanAlexandru RazvanAlexandru Pot fi considerate actele de reconstituire a dreptului de proprietate pe legea 18 ca reprezentand tocmai o dezafectare de la utilitatea publica a bunului ... (vezi toată discuția)
Ce e de facut tete.airam@yahoo.com tete.airam@yahoo.com suntem mai multe persoane care avem in proprietate cate 1000 de m teren intabulate cu titlu de proprietate ---acest teren este in extra vilan --si cu ... (vezi toată discuția)