avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Diferente de consum intre contoarele de apa
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Diferente de consum intre contoarele de apa

Internetul e plin de nebunia ca apometrele din apartamente sunt slabute la inregistrarea consumului de apa fata de contoarul de pe scara; bun, dar in cazul asta diferenta de 80 metri cubi in plus la un bloc cu o scara si 20 apartamente (din care 5 sunt garsoniere, 5 cu trei camere, si restul cu doua camere), nu bate la ochi, pentru o asociatie de locatari, in asa fel incat sa se sesizeze??? in caz ca nu se sesiseaza, am dreptul sa cer, in scris cu adresa, catre presedintele asociatiei, ca citirea apometrelor sa se faca (pentru o perioada de 3-4 luni la rand) de catre un reprezentant al asociatiei de proprietari??? Mentionez ca pierderea (surplusul) administratoarea o imparte in mod egal, netinand cont de suprafata sau numarul de persoane, desi suntem 2 persoane si stam in garsoniera dar platesc pierderea in cote egale cu cei ce sunt 3-4 intr-un apartament cu trei camere. Astept un raspuns sau un sfat. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: 123321123 , utilizator 19:14, 9 Ianuarie 2010
Atunci puteti sa-mi dati un raspuns logic de ce este pierderea de apa la 4 mc mai mult decat la 1 mc? Pe unde se pierde aceasta apa de 4 ori mai mult la consumul de 4 mc decat o data la 1 mc?
pierderile se vor imparti conform hotaririi adunarii generale datorita vidului de legislatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferete la apa rece Vasile Badea Vasile Badea Poate sa ma lamureasca cineva? La asociatia de proprieteri de cateva luni de zile se plateste pentru apa rece, desi am adus la cunostiinta administratorei si ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli intretinere galosh galosh Buna ziua, As dori si cateva nelamuriri, legat de consumul de apa de la mine din bloc. Eu am apometre, declar corect consumul de apa, dar pe scara ... (vezi toată discuția)
Proprietarul plătește apa rece cât înregistrează apometrul ... Magie1 Magie1 Proprietarul plătește apa rece cît înregistrează apometrul din apartament,pe scara sa înregistrat pierderi de 140 MC de apa și asociația vrea să ... (vezi toată discuția)