avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cum pot sa ma apăr impotriva CONSPIRAȚIEI dintre ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cum pot sa ma apăr impotriva CONSPIRAȚIEI dintre MAI, MINISTERUL ...

Cum pot sa ma apăr impotriva CONSPIRAȚIEI dintre MAI, MINISTERUL PUBLIC , MINISTERUL SANATAȚII care acoperă infractiuni sexuale constând in peste 350 de operații mici, din 2014 continuu pentru a imi scurta vaginul, a mă traumatiza de frică și neputință, batjocură sexuală. M-au tăiat noaptea, intrand peste mine. Din 2019 zic ca ma repară dar am dureri pe anus, uretră. Mi-au modificat fesele, spart osul pelvis. MAI RAU CA IN SOMALIA. In secolul XXI, cu infractori demenți acoperiți de structurile de siguranță a cetățeanului mă omoară in spectacol, in timp ce imi clasează plangerile. Am trimis plangeri in SUA, in BELGIA, la organizatia GAMS Liege, am dosar 5921/2/2020 la CURTEA de Apel București pe care mi-l suspenda pentru că nu știu sa fac legatura intre contencios și instituții publice. Mă poate ajuta cineva ?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 10:07, 10 Aprilie 2021
Probabil în conspirație sunt si servicii secrete străine oculta internațională si alte forte obscure.Discutati cu un medic de specialitate(psihiatru),există medicamente care opresc astfel de atacuri.Sanatate.
Vă doresc aceiași sanatate pe care credeti ca o am eu.
Mă bucur că răspunsul îl aveti.inteligent,doar realitatea e distorsionată.Probabil urmând sfaturile unui specialist se rezolva..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces pe articolul 905 laau laau Iata un nou exemplu despre cum e aplicat noul cod civil de catre executori: In decembrie, executorul m-a somat ca in afara programului de vizita, sa ma ... (vezi toată discuția)
Criza... eterna poveste! unde "au disparut" banii? Ileana Schwarz Ileana Schwarz Daca aveti un ragaz in acest week end, va propun spre lectura urmatorul articol, primit astazi pe e-mail de la un prieten. Va doresc rabdare si intelepciune. ... (vezi toată discuția)
Tara bâzdâgãniilor Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici Traim intr-o tara in care exista multi oameni care platesc vrajitori despre care-si inchipuie ca le vor rezolva problemele, exista si oameni care platesc ... (vezi toată discuția)