avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cînd faci prima doza de vaccin angajatorul e obligat ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cînd faci prima doza de vaccin angajatorul e obligat să îți ...

Cînd faci prima doza de vaccin angajatorul e obligat să îți de-a zile libere plătite prin lege prin Codul Muncii nu știi ce reacții ai după vaccin.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:56, 17 Aprilie 2021
Nu exista nicio astfel de obligatie in Codul Muncii.
Daca nu fac a doua doza de vaccin angajatorul nu mă primește la munca îmi desface contractul de munca daca la prima am avut probleme și nu mai fac vaccinul,sau am dreptul sa fac a doua doza de vaccin și să fac cerere angajatorului să îmi deconteze banii la o clinică sa îmi testeze anticorpi ptr al doilea vaccin daca e sa fac vaccinul.

Cornel Vasile a scris:

Nu exista nicio astfel de obligatie in Codul Muncii.

Nu exista text de lege pentru obligativitatea vaccinării sau despre o posibilă condiționare a angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care teste rapide pentru detectarea virusului sars-cov-2 sunt ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Care teste rapide pentru detectarea virusului SARS-COV-2 sunt cele mai bune? Care teste pentru detectarea existentei anticorpilor in cazul virusul ... (vezi toată discuția)
Cum pot ataca o eventuala lege a vaccinarii? SimonaAn25 SimonaAn25 Avand in vedere faptul ca actualul proiect de lege privind vaccinarea incalca multe drepturi si libertati, incalcand si constitutia României, ce actiuni ... (vezi toată discuția)
Teste pe banii nostri? ! cum ar trebui să procedăm, dacă ni se cer teste, ... VioCostea VioCostea Bună ziua! Cum ar trebui să procedăm, dacă ni se cer teste, angajatilor de la spital, antigen la 3 zile sau pcr, la 7 zile, dacă nu suntem vaccinați? Ne ... (vezi toată discuția)