avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am primit notificare de la firma de salubrizare pentru ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am primit notificare de la firma de salubrizare pentru incheiere contract.

Buna ziua! O societate cu cod caen 9001 - Activitati de interpretare artistica, care presteaza servicii mai mult in restaurante, dar nicidecum la sediul societatii, a primit notificare de la firma de salubrizare pentru incheiere contract. Sediul este la domiciliul administratorului, deoarece fiecare societate trebuie sa aiba sediu :) .La firma de salubrizare a fost depus balanta pentru anul 2020, unde se vede clar ca in acest an din cauza pandemiei si a restrictiilor nu a avut nici un fel de venit. S-a primit raspunsul, ca acest obiect de activitate nu este ingradit in a-si desfasura activitatea, si se cere dovada suspendarii activitatii cu actele de la ONRC. In caz contrar trebuie sa incheie contract cu aceasta firma de salubrizare. Este corect acest lucru, daca efectiv nu au activitate pe sediu, numai ambulant si in anul 2020 nu au avut nici un fel de activitate din cauza restrictiilorpe baza Ordonantei militare 1 din 17.03.2020, publicat in MO in 18.03.2020. Multumesc pentru raspuns!
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Aprilie 2021
george-neagu, moderator
Nu ar trebui sa faceti contract daca la sediu nu se desfasoara activitati economice. Aduceti o dovada de la DITL ca pentru sediul respectiv nu se plteste impozit pe societate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire contract sediu de firma pgbb22 pgbb22 Buna ziua, Am un apartament in care am avut chiriasi care au plecat acum un an. Acestia au inca o firma cu sediul la adresa unde locuiesc. Anul acesta au ... (vezi toată discuția)
Taxa viza autorizare / taxa salubritate... Cozmin.c23 Cozmin.c23 Buna ziua, Astazi am primit o frumoasa scrisoare la sediul social, de la primarie cu titlul\" aviz de inspectie fiscala\" Ma informeaza ca la data X ... (vezi toată discuția)
Modificari societate inspectorhr inspectorhr ]Doresc sa stiu urmatoarele: 1-cat costa si ce documente imi trebuiesc pentru cesionarea partilor sociale la un SRL,unde dintre cei doi asociati existenti va ... (vezi toată discuția)