avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Dacă am depus pentru grant masura 2,dar firma a fost ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Dacă am depus pentru grant masura 2,dar firma a fost respinsă ...

Dacă am depus pentru grant masura 2,dar firma a fost respinsă pe motivul dificultatii.Tin sa mentionez ca firma a fost înființatăntata in anul 2017,aceasta având la 31 dec.2019 mai putin de trei ani de funcționare.Sau vechimea unei firme se calculează până la data depunerii cererii in aplicația MEEMA?
Cel mai recent răspuns: rede , utilizator 22:35, 21 Aprilie 2021
Rog frumos daca se poate un raspuns din partea unui avocat!Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj magdalena1957 magdalena1957 As dori sa inteleg si eu de ce mi s-a respins dosarul pentru indemnizatia de somer ,deoarece pe langa faptul ca am ~25ani in campul muncii,ultimii 4 ani am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am depus o contestatie la executare adresa poprire ... Chestiuta Chestiuta Buna ziua. Am depus o contestatie la executare Adresa poprire emisa la 18.03.2020. Mentionez ca executarea silita propriu zisa a fost dispusa de instanta in ... (vezi toată discuția)
Calculul termenului procedural de 180 zile calendaristice nicoleta_stoian nicoleta_stoian Bună seara, În urma încheierii unui contract de finantare avand ca obiect “ajutorul de stat acordat sub formă de grant pentru capital de lucru, ... (vezi toată discuția)