avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Ce dovezi științifice exista ca cei vaccinați ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Ce dovezi științifice exista ca cei vaccinați împotriva Covid-19 ...

Ce dovezi științifice exista ca cei vaccinați împotriva Covid-19 nu transmit virusul daca sunt infectati după momentul vaccinării?

Formulez aceasta întrebare în contextul în care autoritățile romane și străine susțin că persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 nu mai sunt vectori de transmitere a bolii.

Implicațiile științifice sunt extrem de importante în contextul respectării drepturilor și libertăților fundamentale prevazute și garantate de Conventia Europeană a Drepturilor Omului și de Constituția României.

Valabilitatea acestei chestiuni de drept vizează toate statele care au semnat Conventia Europeană a Drepturilor Omului.
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Aprilie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat


CLAUDIU LASCOSCHI a scris:


Se pare ca Italia nu tine cont de persoanele vaccinate si cere test PCR.
Insa, nu cred ca le cere testul.PCR cetățenilor italieni care se întorc în Italia și sunt vaccinați.
Nu prea are logica...


In acelasi articol scrie negru pe alb:

"Acest lucru este pe cale să se schimbe acum, când Italia a renunțat la măsurile de carantină pentru turiștii care sosesc din țările UE și din spațiul Schengen, precum și din Regatul Unit și din Israel. Carantina a fost eliminată și pentru vizitatorii care vin din SUA, Canada, Japonia și Emiratele Arabe Unite. Toți turiștii va trebui să furnizeze dovezi că au fost complet vaccinați cu un ser aprobat de UE, că s-au recuperat după boală sau că au fost testați negativ cu 48 de ore înainte de călătorie."
,,Totodată, intrarea în Republica Austria este permisă în baza prezentării unuia dintre următoarele documente: certificat de vaccinare împotriva COVID-19, eliberat de autorităţile competente (cu ser Johnson&Johnson, AstraZeneca, Biontech/Pfizer, Moderna sau Sinopharm), efectuat cu cel mult nouă luni anterior deplasării; test negativ pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 (tip PCR sau antigen, cu valabilitate de 72 de ore, respectiv 48 de ore de la data prelevării probelor); un certificat medical care să ateste recuperarea după infectarea cu virusul SARS-CoV-2 (nu mai vechi de 6 luni) sau o dovadă a prezenţei anticorpilor (nu mai veche de 3 luni)."

[ link extern ]

Este mai bun decât vaccinul rusesc vaccinul chinezesc?

Nu existau probleme in Chile și in mai multe tari datorita vaccinului chinezesc?

O fi contat ca Ungaria a folosit vaccinul chinezesc?

Doar Elveția nu tine cont de vaccinare din câte am observat eu dacă Italia a renunțat la modelul elvețian.
Îmi pare inutil asa ceva în acest moment.
Ultima modificare: Vineri, 21 Mai 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ar fi corect un act normativ prin care sa plătească statul ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ar fi corect un act normativ prin care sa plătească statul testele PCR negative, iar pe.cele pozitive sa le plătească cei infectati cu Covid-19? Ma ... (vezi toată discuția)
Care teste rapide pentru detectarea virusului sars-cov-2 sunt ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Care teste rapide pentru detectarea virusului SARS-COV-2 sunt cele mai bune? Care teste pentru detectarea existentei anticorpilor in cazul virusul ... (vezi toată discuția)
Puteti va rog sa imi spuneti care sunt recomandarile statului/ ... carmen.manole carmen.manole Puteti va rog sa imi spuneti care sunt recomandarile statului/ guvernului roman referitor la calatoria in strainatate, mai precis in Orientul Mijlociu/ Dubai? (vezi toată discuția)