avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale CVC Auto neonorat - ce fac acum ?
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

CVC Auto neonorat - ce fac acum ?

Salutare, va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta:

am scos la vanzare un autoturism proprietate personala, am gasit un "cumparator"care a venit din Corabia la Bucuresti sa ia masina - am semant un contract de vanzare cumparare (model template de pe net) apoi am mers catre administratia financiara pt fiscal (eu crezand ca il pot oferi pe loc) - Pentru ca am avut surpriza sa dureze cateva zile - am decis sa nu facem predarea bunului atunci, ci sa revina respectivul dupa ce iese si fiscalul ca sa ii pot inmana toate actele.

Apoi si-a pierdut urma, nu a mai raspuns la telefon nu a mai fost de gasit. Acum masina este teoretic a sa :) desi nu a dat niciun ban si nici nu a primit niciun act / cheie.
Eu nu pot sa o reinsciru la anaf si sa incerc sa o revand fara a face aparent un contract invers cvc (dar evidet nu se poate pentru ca nu pot da de persoana)
As presupune ca singurul mod in care imi pot recapata bunul e sa il actionez in instanta? Ma ajuta cineva cu tot procesul ? :)
Multumesc

Alte discuții în legătură

Am cumparat o masina si proprietarul Antoval Antoval Buna ziua, am o problema ,am cumparat o masina sambata ,am facut actul de vanzare cumparare cu proprietarul ramanand ca luni dansul sa maarga la primarie si ... (vezi toată discuția)
Auto Vally1986 Vally1986 Salutare ...acum vreo 2 saptamani am cumparat o masina eu cu actele nu stiu mai nimic ...masina a fost adusa din austria si din cate am vazut pe cartea masini ... (vezi toată discuția)
Obținere fiscal auto Marina tud Marina tud Bună ziua,am nevoie de informații reale din partea dvs.Vreau să înmatriculez o mașină pe care am cumpărat-o (aparent cu fiscal ,dar în realitate fără ... (vezi toată discuția)