avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua am o intrebare, si un sfat. Sunt moldoveanca ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua am o intrebare, si un sfat. Sunt moldoveanca si vreau ...

Buna ziua am o intrebare, si un sfat. Sunt moldoveanca si vreau sa ma casatoresc cu cetatean roman in rominia ce accte imi trebuie. Va multumesc pentru un raspund?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:20, 4 Mai 2021
Detalii
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie dintre un cetatean roman si o cetateanca moldoveanca rotaruana rotaruana salut,am si eu o problema si am nevoie de un sfat...vreau sa ma casatoresc cu prietenul meu insa e roman...eu moldoveanca....suntem ambii in italia....nu stim ... (vezi toată discuția)
Viza si permis de sedere cetatean strain in urma casatoriei cu cetatean roman Olga123 Olga123 Buna ziua Vreau sa va intreb eu sunt cetatianca moldoveanca si sunt casatorita cu un cetatian roman pot sa obtin viza de sedere lunga in statul Roman daca ... (vezi toată discuția)
Pasaportul romanesc... vdc vdc O cetateana Moldoveanca casatorita cun cetatean Romin are dreptul sa-si faca pasaportul romin dupa sot? (vezi toată discuția)