avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte cladiri anexe
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte cladiri anexe

Buna ziua,
Am un teren intravilan in jud Giurgiu pe care am adus un container (din acela in care locuiesc muncitorii pe santier) si un garaj turnat. Ambele sunt cumparate fara documente.
Pentru ca in timp se deteriorau, am turnat placa d ebetoon si le-am asezat pe ea, apoi le-am facut acoperis din tabla.
Practic, acum nu mai sunt mobile, au devenit fixe.
As vrea sa le declar drept anexe, sa le intabulez si sa platesc impozit pe ele, imi puteti spune va rog, cum trebuie sa procedez? Mentionez ca pe teren nu am nicio alta constructie.
Multumesc
Ultima modificare: Marți, 4 Mai 2021
decs, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 17:35, 5 Mai 2021
Va multumesc pentru raspuns.
Imi puteti spune, va rog, cum trebuie sa procedez pentru a le inscrie la primarie?
Ce acte/demersuri trebuie?
Întrebați la Primărie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de dare în platĂ - aș dori să știu dacă într-un act notarial de dare în plată ... Cami2014 Cami2014 Aș dori să știu dacă într-un act notarial de dare în plată este corect să se treacă termenul imobil dacă este vorba de fapt de un teren, liber, ... (vezi toată discuția)
Adjudecare imobil executat silit-ce are dreptul sa ia debitorul ciprian333 ciprian333 Am adjudecat un imobil executat silit. Ce are dreptul sa ia debitorul la plecarea din imobil? Poate lua usile, ferestrele obictele sanitare din baie, ... (vezi toată discuția)
Contractul de vanzare cumparare neautentificat produce efecte juridice? AdrianaCameliaS AdrianaCameliaS Un contract de vanzare cumparare cu privire la un bun imobil (teren, cladire), neautentificat, produce efecte juridice? Dar unul cu privire la un bun mobil ... (vezi toată discuția)