avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Servicii informatice comandate si facturate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Servicii informatice comandate si facturate

Cum inregistrez la firma care a comandat o lucrare de servicii informatice si a facturat la client lucrarea cu un castig ?Firma nu are profil de prestari servicii informatice. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Microintreprindere si clienti externi - eventuale formalitati si procedura de facturare cornelmarian cornelmarian Buna ziua, sunt administratorul unei microintreprinderi cu profil IT (neplatitor de TVA) si as dori sa stiu daca trebuie sa realizam anumite formalitati ca sa ... (vezi toată discuția)
Monografie contabila comercializare geamuri termopane nicoriciclaudia nicoriciclaudia Buna ziua Am urmatoarea situatie: Firma platitoare de TVA achizitioneaza pe baza de comanda tamplarie termopan (geamuri si usi din termopan, sita, pervaz) si ... (vezi toată discuția)
Pfa: este necesar un contract cu clientii pentru activitati de inginerie (cu firme din ue)? cris-71 cris-71 Buna ziua, Am depus actele pentru infiintarea unui PFA cu cod CAEN 7112. Este vorba de prestari servicii de inginerie pentru firme din UE. Pentru a putea ... (vezi toată discuția)