avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Ajutorului acordat unui salariat pentru casa distrusa ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Ajutorului acordat unui salariat pentru casa distrusa in incendiu.

Va rugam sa ne transmiteti punctul dumneavoastra de vedere cu privire la tratamentul fiscal din punct de vedere al impozitului pe profit, al impozitului pe veniturile din salarii si al contributiilor sociale, in conformitate cu prevederile Codului Fiscal, in cazul ajutorului acordat unui salariat pentru casa distrusa in incendiu.
Va multumim!
Ultima modificare: Joi, 6 Mai 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Drepturi salariale neridicate, salariat decedat carmensorin carmensorin In cazul in care un angajat decedeaza, angajatorul trebuie sa-i plateasca ajutorul de deces si sa-i compenseze in bani zilele de concediu de odihna neefectuat? ... (vezi toată discuția)
Fosta micro cu marja de profit mare->impozit urias pe profit - ce trebuie facut pentru a mai reduce din impozit? Star Star Buna ziua, am o firma fosta micro, care a trecut la impozit pe profit dupa noua lege. Problema este ca acest impozit pe profit nu ma avantajeaza deloc - ... (vezi toată discuția)
Tichete cadou paste 2012 misuku81 misuku81 buna ziua, dorim sa dam tuturor salariatilor societatii cu ocazia Pastelui 2012 tichete cadou (valoare aproximativa 300 lei fiecare). In afara de ... (vezi toată discuția)