avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Mai datorez ceva ANAF-ului dupa 6 ani trecuti?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Mai datorez ceva ANAF-ului dupa 6 ani trecuti?

Pe scurta in urma cu 6 ani am facut mai multe tranzacii pe ebay, paypal , si am incat un profit de peste 100 000 euro. Banii i-am tinut pe diverse sistem gen revolut, advcash ,etc . Astazi aflu de la revolut ca vor sa ma dea in gat prin sistemul CRC la ANAF.

Intrebare : Mai datorez ceva ANAF-ului dupa6 ani trecuti? Pot avea probleme penale? Mentionez ca au trecut cei 5 ani. Scoteam lunar bani si inca mai am 100 000 euro.
Ultima modificare: Vineri, 7 Mai 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Prescriere datorie ? Maurelius Maurelius Buna ziua, Nu stiu daca am nimerit bine categoria asa ca o sa trec direct la subiect. In anul 2009 (octombrie) am vandut un produs pe siteul ebay. Am ... (vezi toată discuția)
Posibil sau nu - anulare contract cesiune parti sociale laurashield laurashield Buna seara, As dori citeva raspunsuri, daca e posibil, la o situatie in care ma aflu in momentul de fata ! ….3 minute de citit atent ! In anul ... (vezi toată discuția)
Nu vreau sa fiu inteleg gresit insa va scriu doar din cauza ca ... patitul777 patitul777 Nu vreau sa fiu inteleg gresit insa va scriu doar din cauza ca nu vreau sa am probleme cu voi. Sincer, imi displace statul roman si tot ce tine de el, sunt ... (vezi toată discuția)