avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Factura înregistrată cu mai multe niruri
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Factura înregistrată cu mai multe niruri

Bună ziua!
Sunt nou angajata de 3 zile și nu am pe nimeni lângă mine sa ma învețe. Lucrez în programul microinvest warehouse pro. Bag la facturi și trebuie sa fac nir uri pentru fiecare factura în parte. Doar ca astazi am descoperit ca de fapt pe o factura am salvata 1, 2 sau 3 niruri cu numere diferite. Ce este de făcut în aceasta situație? Țin sa menționez ca de cât în program imi apare, nu și unde salvez eu nirurile în folder acolo sunt decalate cu 4 niruri. As atașa o poza dacă as putea!
Mulțumesc frumos pentru eventualele răspunsuri!
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 08:55, 14 Mai 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este asa mare problema. Poate sa fie chiar o situatie reala. Bunurile au venit pe rand sau asa s-a facut receptia lor, in mai multe etape. Si atunci au fost alocate mai mult numere. Sau pot exista gestiuni separate, chiar daca nu fizic, ci doar ca mod de contabilizare: gestiune mafuri, gestiune alte materiale, etc.
Ultima modificare: Vineri, 14 Mai 2021
Ioan Petru Butariu, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema nota de intrare receptie - magazin online GratianS GratianS Am o mare problema cu nota de intrare pentru magazin online, mai exact eu am cumparat de la diversi furnizori produse din care am facut pachete promotionale , ... (vezi toată discuția)
Nota de recepti lilicrin lilicrin Pentru realizarea de note de receptie exista un formular anume sau un program? Multumesc pt ajutor. (vezi toată discuția)
Sa intocmesc nota de intrare receptie pt un aparat pe care nu il mai am? adi.h adi.h Sa intocmesc NIR (nota de intrare receptie) pentru un aparat care nu mai este? Buna ziua, in 2022 am cerut sa fie cumparat un aparat la munca, necesar ... (vezi toată discuția)