avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Administratorul nu vrea să-și facă Asigurare de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Administratorul nu vrea să-și facă Asigurare de răspundere ...

Administratorul nu vrea să-și facă Asigurare de răspundere profesională, având un fond de garanție mai vechi de 4700 lei. În Ad Gen am propus iar secreatarul a scris intenționat gresit fond de garanție ca la cenzor în loc de Asigurare de răspundere profesională. Ce se poate face.
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 16:12, 12 Mai 2021
Nu sunteti precis in interes
Ce se poate face cu eroarea materiala introdusa in cuprinsul procesului erbal al adunarii generale sau ca administratorul de imobil nu doreste sa constituie fondul de raspundere profesionala?
Sunt 2 aspecte distincte cu solutionare diferita
Se poate indrepta eroarea materiala din cuprinsul PV adunare generala,,prin consemnarea dupa incheierea PV a unui paragraf nou in care se precizeaza ca asigurare de raspundere profesionala inlocuieste fond de garantie
Completarea se semneaza de catre membrii comitetului executiv
Privitor la refuzul administratorului de a constitui asigurare de raspundere profesionala,,aceasta este o obligatie legala,pe care daca nu o respecta automat nu intruneste conditiile legal prevazute pentru a exercita responsabilitatea de administrator de imobile
Nu vrea pentru ca asigurarea este f scumpa.Ajunge la 500 euro...bani pe care-i pierde.
Cum să înlocuiască fond de garanție când nu există așa ceva în lege pt administrator.
Nu a afisat încă PV Ad Gen și au trecut mai mult 7 zile lucrătoare
500 E pe an?
Dacă nu face primește amendă 2500 lei de la Autoritatea pt Rel cu Asoc. de Prop
Presedintele trebuie sa afiseze.


AdrianaMorosan a scris:

Cum să înlocuiască fond de garanție când nu există așa ceva în lege pt administrator.
Nu a afisat încă PV Ad Gen și au trecut mai mult 7 zile lucrătoare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mărire salarii președinte, administrator, angajați ai asociației de proprietari gabriela constantinescu gabriela constantinescu Mărire salarii președinte, adm, angajați As de Propr. Este legal afișarea pe listele de plata de la avizier a sumei complexive de salarii care este ... (vezi toată discuția)
Cenzor si administrator sanctiuni AdrianaMorosan AdrianaMorosan Pentru cenzor si administrator dorim sa avem o garantie ca putem stopa deraparile in activitatea acestora. Am gasit urmatoarele posibilitati: Cenzor: ) ... (vezi toată discuția)
Comitetul executiv al as. de proprietari - atributii ? telecomanda telecomanda Hotararea luata de Comitetul Executiv al unei Asociatii de Proprietari , trebuie adusa la cunostiinta tuturor proprietarilor ? Da sau nu ? Trebuie afisata ... (vezi toată discuția)