avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... La acționarea în justitie pentru contestare Ad ...
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

La acționarea în justitie pentru contestare Ad Generale din ...

La acționarea în justitie pentru contestare Ad Generale din motive întemeiate se poate cupla cu o cerere de expertiza judiciar contabilă?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:45, 15 Mai 2021
Daca contestarea contine elemente financiar-contabile, instanta poate aproba efectuarea unei expertize contabile judidicare.
In cât timp se poate contesta Ad Generală și dacă trebuie făcută concomitent și la Autoritatea pt Relații cu Asociațiile de Proprietari (politia locală)
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Politia l0cala nu are competente in asa ceva. Gasiti legea asociatiilor de proprietari pe internet.
Nu este stsbilit un termen legal pentru a deschide actiune in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiză cornel1592 cornel1592 Unde pot solicită și cum se procedează pentru a se putea efectua o expertiză contabilă_ audit, cu obiect verificarea în totalitate a gestiuni ... (vezi toată discuția)
Expertiza decan@ decan@ as dori sa aflu cat ne va costa o expertiza contabila la asociatia de proprietari/ un bloc de proprietari si daca aceasta cheltuiala o suporta si chiriasii ... (vezi toată discuția)
Frauda asociatie de proprietari monyca1981 monyca1981 Buna ziua sunt locatara a unui bloc de 16 apartamente,2 scari.. Din cate am inteles persoana ce conduce asociatia de proprietari este intangibila de catre ... (vezi toată discuția)