avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In anul 2015 am avut o dauna. Am fost nevoit sa cer ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In anul 2015 am avut o dauna. Am fost nevoit sa cer 80% din valoarea ...

In anul 2015 am avut o dauna. Am fost nevoit sa cer 80% din valoarea daunei in instanta. Datorita faptului ca "expertul tehnic" a tot amanat, procesul s-a finalizat anul acesta ( dupa 6 ani).
Avocatul mi- a spus ca nu s-a gandit ca procesul va dura asa de mult si ca nu a cerut "Dobanda" dar cu toate astea voi primi dobanda doar pentru perioada de la finalizarea procesului pana atunci cand se va face plata ( probabil ca este vorba de cateva zile nu de cativa ani).
Se poate solicita dobanda din anul 2015 asa cum este normal?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Cât ar putea dura un divorț și partaj în instanță? Cosmina91 Cosmina91 Bună ziua! Mă puteți ajuta, vă rog cu o părere referitoare la un posibil divorț prin instanță și partaj tot prin instanță? El nu accepta divorțul ... (vezi toată discuția)
Nelamurire nicole852107 nicole852107 buna seara,am o nelamurire in cazul unui proces care ar fi avut primul termen pe data de 6 decembrie,care din pacate s-a anulat.avocata a spus caci din cauza ... (vezi toată discuția)
Asigurator rau platnic z3usss z3usss buna ziua. am avut o masina ce avea casco complet la o firma de asigurari din romania. valoarea contractului la semnarea lui era de 33000 ron. la aprox 3 luni ... (vezi toată discuția)