avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! As dori sa stiu si eu ce se poate face ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! As dori sa stiu si eu ce se poate face impotriva ROMFOUR? ...

Buna ziua!
As dori sa stiu si eu ce se poate face impotriva ROMFOUR? Iata ce s-a intamplat, mai detaliat... Am trimis un pachet cu ei, am platit, am fotografiat eticheta lipita pe pachet, am intrebat de bon si au zis ca nu elibereaza, ca bonul e insusi eticheta, bla, bla... Acum, dupa trei saptamani, pachetul inca nu a ajuns. Am sunat pe la toate numerele de telefon ale acestei firme de doi bani, fiind purtat cu presul in stilul RO! Ce as putea face impotriva lor? Oricum, pachetul nu-l mai recuperez.....dar macar sa fac in asa fel incat sa nu se mai intample si altora...
Va multumesc anticipat!
Cu stima si respect Emanuel Pascariu
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 18:01, 16 Mai 2021
Faceți o sesizare către ANPC (Protecție Consumatorului) și depuneți toate înscrisurile relevante. Sesizarea se poate face personal sau direct pe site-ul lor (anpc.ro).
Ultima modificare: Duminică, 16 Mai 2021
Adrian ALBU, Avocat
Em4nuel a scris:
Buna ziua! Ce as putea face impotriva lor? Oricum, pachetul nu-l mai recuperez.....dar macar sa fac in asa fel incat sa nu se mai intample si altora...

Pachetul era cu valoare declarata ?
Daca da, este bine, daca nu, va incadrati la termenii si conditiile lor generale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Produse contrafacute partener emag nikitau nikitau Bună, Recent am comandat de pe emag (de la unul dintre partenerii lor terțe părți) un ghiozdan. După ce am primit produs am constat ca el este ... (vezi toată discuția)
Problemă cu paznicul de la un magazin alex68 alex68 Vă adresez rugămintea să mă sfătuiţi cum şi la cine pot depune o sesizare împotriva paznicului de la un magazin de modă aflat în incinta unui mall. ... (vezi toată discuția)