avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Parintii mei detin un apartament cu 3 camere. Dupa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Parintii mei detin un apartament cu 3 camere. Dupa moartea tatalui ...

Parintii mei detin un apartament cu 3 camere. Dupa moartea tatalui s-a facut succesiunea, jumatatea sa de apartament fiind impartita intre mama, eu si fratele meu. Acum mai multi ani a decedat si fratele meu care a fost casatorit 2 ani, fara sa aibe copii. Nu mai tinem de mult timp legatura cu sotia lui.
Pana in prezent nu s-a facut succesiunea dupa moartea fratelui, eu si mama mea platind inclusiv impozitul partii fratelui decedat. Fosta lui sotie nu s-a implicat in toti acesti ani in vreun fel.
Ce posibilitati exista sa pot vinde acest apartament daca am acordul mamei, dar nu exista acordul fostei sotii a fratelui meu, intrucat nu mai stim nimic despre ea de multi ani si nu putem lua legatura cu ea?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:42, 16 Mai 2021
Nicio posibilitate- dati de sotie ca sa dezbateti succesiunea dupa frate si sa faceti partaj.
Daca nu dati de ea, va trebui sa mergeti in instanta pt lucrul asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament mostenit ancacatya ancacatya buna ziua,mama mea este mostenitoarea unui apartament ramas de la parintii ei(bunicii mei),Nu s-au facut nici un act de trecere a apartamentului pe numele ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutati-ma... Danny22tm Danny22tm Mama mea are un apartament cu 3 camere,tatal meu a murit acum 3 ani,in apartament locuiesc eu cu mama si cu sotia...fratele cu sotia lui au plecat in gazda in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. prezint urmatoarea situatie. sora si frate, plus mama ... a13 a13 Buna ziua. Prezint urmatoarea situatie. Sora si frate, plus mama celor doi. In urma decesului tatalui, sora, fratele si mama au facut succesiunea si ... (vezi toată discuția)