avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Moștenire Locuiesc in casa părinților mei de când ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Moștenire Locuiesc in casa părinților mei de când ma știu ...

Moștenire
Locuiesc in casa părinților mei de când ma știu . După moartea mamei mele fratele meu a semnat pentru cedarea pârtii lui de moștenire din partea ei . Acum 12 ani a murit și tatăl meu . Am căzut de comun acord ca sa îmi semneze și pentru partea tatălui care ii rămâne lui . Cu alte cuvinte eu dețin partea mamei și o parte din partea tatălui din casa . Timp de 12 ani nu sa dezbătut succesiunea dar eu am plătit taxe la stat ca și cum as fii proprietar pe tot terenul . Pot cere sa devin direct propietar Prin uzucapiune ? Și dacă da de câți ani mai am nevoie ca sa cer asta ? Țin sa Menționez ca eu dețin 75 la suta din proprietate și 15 la suta fratele meu dar el nu sa interesat de moștenire și nici nu a plătit nimic la casa . As fii foarte bucuroasa dacă as primi mai multe informați
Cel mai recent răspuns: Mara32 , utilizator 23:31, 16 Mai 2021
Ati asteptat 12 ani, ca fratele să plece din țară....Iar acum "Ce se poate face?"
Ultima modificare: Duminică, 16 Mai 2021
raluk0207, utilizator

Nu chiar el e plecat de 20 de anii dar mulțumesc de ajutor .
raluk0207 a scris:

Ati asteptat 12 ani, ca fratele să plece din țară....Iar acum "Ce se poate face?"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pret acte casa help!!! claudiu013196 claudiu013196 in situatia in care am declaratie facuta la notar de la frati si parinti prin care imi ramane casa dupa moarte parintilor(decedati) . cat m-ar costa in baza ... (vezi toată discuția)
Contestatie partaj voluntar mostenitor aioaneicezar aioaneicezar Buna ziua Incerc sa aflu un raspuns la o problema la care ma confrunt mai nou. Tatal meu a primit in mostenire casa parinteasca unde a copilarit. El, ... (vezi toată discuția)
Mostenire prin uzucapiune ionmoromete ionmoromete Stiu ca titlul este un pic fortat dar ideea este urmatoarea; Dupa decesul bunicilor mei a fost deschisa succesiune iar fratii mamei au renuntat in favoarea ... (vezi toată discuția)