avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Facilitati fiscale companie automotive
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Facilitati fiscale companie automotive

Buna ziua, as dori sa stiu ce fel de facilitati/usurari fiscale ar putea exista pentru o companie automotive? Am un manager japonez care ma intreaba in fiecare saptamana, dar in afara de angajarea persoanelor cu dizabilitati sau reducerea taxei pentru dizabilitate prin parteneriate cu unitatile protejate nu stiu ce sa ii spun. Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 18 Mai 2021
iRazvan91, utilizator
Cel mai recent răspuns: iRazvan91 , utilizator 16:57, 25 Mai 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
cititi si OUG 220/2020 poate va ajuta
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva unitate protejata sara ana sara ana buna, detin o firma de aproximativ 9 ani si, din lipsa de informatie, nu am stiut ca pot sa o transform intr-o unitate protejata, eu fiind o persoana cu ... (vezi toată discuția)
Angajare persoana cu handicap iuga laurentiu iuga laurentiu Cum trebuie sa procedeze o persoana cu handicap gr. II ( hipoacuzie) in vederea angajarii la o societate comerciala ( manipulant la un magazin alimentar)? Ce ... (vezi toată discuția)
Legea 448 din 2006 privind angajarea persoanelor cu dizabilitati ContSters62173 ContSters62173 Sunt o persoana cu handicap, si nu gasesc un loc de munca, desi legea 448 spune ca firmele cu peste 50 angajati trebuie sa angajeze 4% persoane du ... (vezi toată discuția)