avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua.As dori un răspuns la o întrebare.Am fost ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua.As dori un răspuns la o întrebare.Am fost subofițer ...

Buna ziua.As dori un răspuns la o întrebare.Am fost subofițer militar 30 de ani ,am ieșit la pensie anul trecut și m-am angajat în privat .Întrebarea este daca mai pot primi o pensie in momentul când o să fac vârsta legală de pensionare și câti ani ar trebui sa mai muncesc pt.a primi inca o pensie.Arat că înainte de a fi militar am mai lucrat in civil încă 6 ani(înainte de 1989)La calculul pensiei militare sa luat în discuție doar 6 luni consecutive din ultimii 5 ani.Va mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Data iesirii la pensie - cadru militar vladconsta vladconsta Am lucrat 14 ani militar activ 2 ani scoala militara 1 an jumatate armata 11 ani salariat civil 2 ani somer actualmente nu lucrez .Sunt nascut la data 24 ... (vezi toată discuția)
Pensie militara marks marks Buna ziua! Sint pensionar de aprox. 4 ani (Casa Nationala de Pensii) - pensionare la limita de virsta. Am iesit la pensie cu o vechime de aprox. 43 de ani. ... (vezi toată discuția)
Ce perioada se ia in considerare la calculul pensiei in sistemul public , dupa pensionarea m.a.i.? aorhan aorhan Am iesit la pensie pe 12.09.2007,cu pensie militara.Ca si perioade in care mi-am desfasurat activitatea pot sa enumar: - militar in termen - 11.10.1973 - ... (vezi toată discuția)