avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Conditii achizitionare proprietate in Ungaria
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Conditii achizitionare proprietate in Ungaria

Buna ziua.
Cautand sa cumpar o casa mica, am observat ca proprietatile sunt mai ieftine in Ungaria decat in Romania. Evident, nu e vorba de Budapesta ci de satele de la granita cu Romania. Si tot sunt mai ieftine decat in satele de dincoace de granita. Nu am sa intreb de ce. Intreb in ce conditii un cetatean roman (fara sa fie de etnie maghiara) poate cumpara o locuinta (casa are si teren) in Ungaria.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:55, 31 Mai 2021
Va trebui sa studiati legislatia maghiara. Puteti contacta un avocat roman care practica avocatura in Ungaria. Gasiti pe internet.
Prin presa scrie ca Ungaria a interzis vanzarea de terenuri la straini.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calatorie sua cetatean maghiar claudiucostea7 claudiucostea7 buna ziua! va rog sa-mi spuneti care sunt conditiile pentru a obtine o autorizatie ESTA. sunt cetatean roman si traiesc in Romania, dar in acelasi timp sunt ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a vinde o proprietate aflata in ungaria. jimmy99 jimmy99 Buna viua,sunt cetatean roman cu domiciliul in Ungaria.Detin o casa,pe care am cumparat-o in nume propiu in iunie 2009.Am decis sa ma stabilesc in aceasta tara ... (vezi toată discuția)
Iesire/revenire din/in romania polybasser polybasser Buna! Povestea mea la care astept un raspuns corect ar fi urmatoarea: sotia lucreaza in Norvegia (anual cate 5-6 luni), din luna ianuarie a.c. In momentul ... (vezi toată discuția)