avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Autorizatie pentru taierea unui copac din curtea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Autorizatie pentru taierea unui copac din curtea proprie ...

Buna ziua,

Este nevoie de autorizatie pentru taierea unui copac (salcam) din curtea proprie?
Din cate am citit, este pentru nuc si castan comestibil. Dar este si pentru alti copaci (salcam, tei)?
Ultima modificare: Marți, 25 Mai 2021
petru_z, utilizator

Alte discuții în legătură

Taiere nuc Diana.F Diana.F Buna ziua. Avem in curtea casei un nuc, plantat de tatal meu, care impinge un perete al terasei, cu pericol de daramare. Am nevoie de autorizatie pentru taiere? (vezi toată discuția)
Cum pot să protejez un nuc de tăierea crengilor? PETRE17 PETRE17 Bună seara.Am un pom mai precis un nuc plantat de mama mea în 2013 în fața boxei mele de lemne,pomul nu atinge linile de curent,crengile nu sunt pe boxa ... (vezi toată discuția)
Vanzare- cumparare cu clauza de uzufruct viager-paguba creata de uzufructuar F1PAR2 F1PAR2 Buna ziua. Acum 8 ani am cumparat o bucata de teren cu categoria de folosinta PASUNE, pentru care fostul proprietar si-a pastrat dreptul de uzufruct ... (vezi toată discuția)