avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate port îmbrăcăminte militară
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

port îmbrăcăminte militară

Am primit o uniformă militară (respectiv bluzon și pantaloni) și vreau să știu dacă le pot purta in public nu pe amândouă în același timp că sigur as fi confundat cu un soldat activ, dar doar pantalonii sau doar bluzonul, aceasta nu au grade și mă gândeam să il împodobesc eu cu ce ecusoane vreau. Întrebarea principală rămâne " pot sau nu să port vestimentație militară fara grade".
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:53, 31 Mai 2021
De purtat se poate purta decent, dar fara insemne militare (inclusiv gaicile de la epoleti, vipusca, semnele de arma, etc.). Poate fi o discutie daca il "impodobiti" cu fel de fel de zorzoane.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Port imbcracaminte politia infractor_in_devenire infractor_in_devenire buna ziua vreau sa imi comand de pe internet un tricou pe care este imprimat ``POLITIA `ce risc daca il port.exista vreo lege care sa ma pedepseasca?e ... (vezi toată discuția)
Portul elementelor de tinuta militara gambitwp gambitwp imi cer scuze in primul rand daka am postat unde nu trebuie dar am si eu niste nelamuriri in legatura ku purtarea anumitor elemente de tinuta militara atat a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua tuturor, am si eu o geaca second hand oarecum de armata, ... VladWalker VladWalker Buna ziua tuturor, Am si eu o geaca de iarna second hand oarecum de armata, unde am comandat recent niste epoleti din cel deal Doilea Razboi Mondial, unde ... (vezi toată discuția)