De 4 ani ma judec in numele mamei recent decedata iar saptamana trecuta nu a venit avocatul meu si m-a trimis pe mine sa depun cateva acte, iar la terminarea sedinteti, avocatul partii adverse, vazandu-ma in doliu, m-a intrebat de ce nu am ridicat pana acum suma oferita care nu-mi crea nicio obligatie in proces, respectiv de a accepta valoarea, si anularea procesului., cum am inteles de la avocatul meu. A spus ca este o suma garantata si pot primi sau nu diferenta daca se ofera de Instanta la sfarsit. Eu sunt cu succesiunea deschisa, titular fiind mama si imi trebuie o trimitere legala sa ii prezint Notarului ca sa imi poate face succesiunea pe suma oferita de expropriator, sa nu mai astept inca poate trei ani, fiind doar la prima instanta si cine stie cat mai dureaza procesul. Mulțumesc!
Mulțumesc doamna avocat! Sunt de 4 ani cu dansul, si nu cred ca il pot schimba acum cand am intrat pe drumul bun. Intradevar nu are multa experienta si nu este prea comunicativ. Problema mea acum este dna Notar care nu vrea sa-mi introduca la succesiune litigiul, si eu asi avea nevoie sa ridic suma oferita initial de Primarie si nu stiu art din lege prin care pot lua banii si continuarea procesului. Stiu ca este jenant sa spun eu acest amanunt notarului care ar trebui sa il stie dansa, dar fiind o modificare relativ noua, este probabil de inteles.