avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, Sfat înstrăinare teren. Tatăl meu a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, Sfat înstrăinare teren. Tatăl meu a vândut un ...

Bună ziua,
Sfat înstrăinare teren.
Tatăl meu a vândut un teren aferent construcției unei case în perioada cât mai era în viata și nu s-au finalizat la notar actele necesare de vânzare cumpărare. Între timp a murit tatăl meu și ce trebuie făcut în asa fel încât la terenul înstrăinat sa se facă la notar actele necesare de vânzare cumpărare. Se poate evita succesiunea după tata. Menționez ca singurii mostenitori sunt mama și cei doi copii și nu ar fi necesara succesiunea deocamdată. Va mulțumesc.
Fara sa faceti succesiunea nu puteti definitiva actele de vanzare-facute de tatal dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract nerecunoscut de un mostenitor Buna ziua tuturor ! Am rugamintea de a ma ajuta cu un sfat competent.. parintii nostrii (suntem patru surori)au construit in 1962 o casa pe un teren primit ... (vezi toată discuția)
Se mai poate face succesiune ? Dorina56 Dorina56 Buna ziua, Am urmatoarea problema: 1. mama a decedat in data de 12.09.2004 2. dupa moartea ei am ramas 3 copii in viata, un nepot de la fiul decedat si ... (vezi toată discuția)
Revendicare mostenire. care sunt pasii (pe inteles popular) giv giv Buna ziua. As dori sa va adresez o intrebare celor cunoscatori. Tatal meu a decedat. Eu nu am avut nici un fel de relatie cu el deoarece parintii au ... (vezi toată discuția)