avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Gradatia de merit, CCC si un nou dosar pentru gradatie.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Gradatia de merit, CCC si un nou dosar pentru gradatie.

Buna ziua. O intrebare daca ma poate lamuri cineva. De la 1 sept. 2016 am obtinut gradatia de merit. In anul scolar 2019-2020 am avut contractul suspendat (CCC) timp de 10 luni. Anul acesta am depus din nou dosarul (cu documentele justificative pe cei 4 ani profesati 2015-2019)pentru obtinerea unei gradatii de merit, deoarece in metodologie nu e specificat clar cum se procedeaza cu plata gradatiei de merit in cazul CCC. Acum au sunat de le inspectorat ca sa ceara cate luni efectiv am fost platita pentru gradatia de merit obtinuta in 2016 (este doar o gradatie pe disciplina, de aceea evaluatorii stiu exact cine depune si in ce an). Intrebarea este: au dreptul sa nu imi ia in calcul/evalueze dosarul avand in vedere ca eu am inclus activitatile doar pe cei 4 ani, si ca nu e specificat clar in metodologie cum se procedeaza in cazul CCC? Multumesc pentru eventualele raspunsuri
Ultima modificare: Vineri, 4 Iunie 2021
IoanaScarlii, utilizator
Cel mai recent răspuns: IoanaScarlii , utilizator 16:30, 7 Iunie 2021
Multumesc pentru amabilitate si raspunsuri. Nu imi ramane decat sa astept afisarea rezultatelor ca sa aflu cum au procedat. Voiam doar sa ma documentez ca sa fiu sigura ca, in cazul in care nu mi s-a luat in considerare/evaluat dosarul, va fi pentru ca asa spune legea si nu ca sa o favorizeze pe cealalta colega (concurenta cu mine si colega de serviciu cu cei din comisia de evaluare a dosarelor de la specialitatea mea). Multa sanatate si o zi frumoasa!
Ultima modificare: Luni, 7 Iunie 2021
IoanaScarlii, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

(re)angajare pensionar - personal didactic auxiliar - implicatii/conditii. Aqua_blue Aqua_blue Buna seara! Am rugamintea sa raspundeti la urmatoarele intrebari: 1) Este legal sa (re)angajezi un pensionar, cu functie de conducere, ca personal ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea legii in invatamant alex1333 alex1333 Sunt cadru didactic , titular in doua unitati , iar la una dintre ele am ramasa fara ore, deci in completare de norma, primita la cealalta unitate la care sunt ... (vezi toată discuția)
Am avut gradatie de merit, incepand cu 1 septembrie 2012, iar ... BaraLiviuRadu BaraLiviuRadu Am avut Gradatie de merit, incepand cu 1 septembrie 2012, iar pe 11 noiembrie 2016 am fost arestat! Mai beneficiez de Gradatie, pentru celelalte luni, incepand ... (vezi toată discuția)