avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Bunica paterna a mea si a fratelui meu a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Bunica paterna a mea si a fratelui meu a facut succesiunea ...

Buna ziua.
Bunica paterna a mea si a fratelui meu a facut succesiunea dupa moartea tatalui nostru (si succesiunea bunicului decedat, sotul bunicii). Bunica noastra ne-a anuntat dupa pentru ca a vrut sa favorizeze o nepoata de sora (sora bunicii e in viata).
Intrebare 1+2: Eu si fratele meu trebuie sa facem de asemenea succesiunea dupa tatal nostru daca nu am fost anuntati de la inceput? Si dupa bunic?
Intrebare 3: Daca nepoata de sora are drepturi la bunica noastra, reciproca e de asemenea valabila (noi la sora bunicii noastre)?
Multumim

Alte discuții în legătură

Moștenire după bunica Isthrt Isthrt Buna ziua. As dori sa imi dați un raspuns, dacă se poate, la următoarea situație : tatăl meu a decedat de doua săptămîni si momentan dezbatem ... (vezi toată discuția)
Succesiune Alina50 Alina50 Buna seara, Am o nelamurire,Tatal meu a decedat in noiembrie,(avand doi copii si sotie) el avand o Sora dar si un frate vitreg de pe Tata,fratele vitreg si ... (vezi toată discuția)
Dezbaterea succesiunii după bunicii din partea tatălui (decedat și el) în instanță. cum pot intra în posesia moștenirii? mariancristielena mariancristielena Buna ziua ,de 4 ani de zile exista un proces pe rol la judecatoria sect .2,pt dezbaterea succesiuni, tatal meu a fost chemat in instanta de un cumnat , sotul ... (vezi toată discuția)