avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... de ce categorie de pensie pot beneficia?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

de ce categorie de pensie pot beneficia?

am 55 de ani,27 de ani si 4 luni lucrate din care 16 ani si4 luni la grupa 1 si7 ani si 1 luna la grupa 2a.am fost pensionat pe caz de boala din 2001 pana acum kand mau taiat si miau spus sami fac pensie anticipata.as dori sa ma ajutati cu niste informatii...in fel de pensie pot sa intru anticipata sau anticipata partial si ce fel de acte miar trebui!mentionez ka ceilalti4 ani mi sau adaugat ptr munka in grupa 1.va multumes mult!
Cel mai recent răspuns: tamas renata , utilizator 11:39, 28 Aprilie 2010
buna ziua,as dori sa va mai intreb ceva daca socrul meu nu mai beneficiaza de pensia de boala,lau taiat,vreau sa stiu daca acesti ani din 2001 cat a fost pensionar pe caz de boala se adauga sau se socotesc in momentul kand va intra in pensie normala,daka da cum anume,si ar merita sa plateasca el in continuare ca sa aiba mai multi ani sau nu el are cum vam spus mai sus 55 de ani din care 27 de ani lucrati.va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata de varsta-ce conditii trebuie sa indeplineasca ? ALIC ALIC Tatal meu are varsta de 48 ani si 9 luni .A realizat o vechime in campul muncii de 29 de ani si 5 luni . Din acestia a muncit 21 de ani si 3 luni in conditii ... (vezi toată discuția)
Pensionare limita de varsta keops_mic keops_mic As dori sa cunosc care este varsta la care as putea sa ma pensionez la limita de varsta. Am lucrat : 1977 - 1984 grupa 1 1984-2002 grupa 2 2002-2009 fara ... (vezi toată discuția)
Pensia anticipata violeta panduru violeta panduru Ma numesc Violeta sunt din Lugoj,m-am nascut in 16.031956, am lucrat in grupa 2-a de munca 22 ani si11 luni , iar in grupa 3 de munca 6 ani si 2 luni. Am ... (vezi toată discuția)