avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Intr-o ordonanta de incetare pt retragerea unei ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Intr-o ordonanta de incetare pt retragerea unei plangeri, vor ...

Intr-o ordonanta de incetare pt retragerea unei plangeri, vor fi specificate si detalii? gen impotriva cui am facut plangere si de ce.
Cel mai recent răspuns: Duca Oana , Avocat 16:15, 17 Iunie 2021
Am inteles, dar cam disper, fiindca a trecut de atunci o luna jumte si nu am mai primit niciun semn.
Care e motivul disperării?
V-ați retras plângerea. Veți primi la domiciliul menționat ordonanța. Nu va grăbiți în a o primi, ca veți avea, cel mai probabil, de achitat cheltuielile judiciare ocazionate cu cercetările desfășurate în cauza.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Iunie 2021
Duca Oana, Avocat
Sa inteleg ca nu e sigur faptul ca voi avea de achitat cheltuieli judiciare. Prcizez ca era vorba despre infractiunile: violenta in familie si amenintare asupra celeasi persoane.
Cheltuielile se stabilesc în sarcina dvs. dacă se retine vreo culpa procesuala a dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Confirmarea propunerii de neincepere a urmaririi penale ma va afecta pe viitor? horim horim In primul rand, sunt elev, nu am legatura cu acest domeniu, prin urmare nu am cunostinte prea bogate legate de domeniul juridic. As incepe prin a explica ... (vezi toată discuția)
Parcurs plangere penala razmar razmar Buna ziua, Doresc sa depun o plangere penala, insa am o nedumerire. Imi puteti spune va rog cine poate citi plangerea penala, in afara de organele de ... (vezi toată discuția)
Ordonante emise de org judiciar cercetare penala mary6 mary6 Buna ziua.Daca o plangere penala pt infractiunile de furt,amenintare,abuz de incredere,a fost respinsa de parchet de doua ori prin ordonanta in temeiul art ... (vezi toată discuția)