avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere cu valoare redusă
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere cu valoare redusă

Bună ziua, un vechi contract de la Telekom a fost dat către Invest capital Ltd Malta care la rândul lor au făcut către judecătorie o cerere cu valoare redusă, țin să precizez că ultima plată efectuată către Telekom a fost undeva în 2015, acum pe data de 18-6 sunt chemat în instanță, vreau să știu dacă pot formula în instanță că această creanță este prescrisa și dacă pot cere în instanță ca cei de la Invest capital Ltd Malta să nu fie reprezentați de către un mandatar și nici de avocatul acestora și sa cer prezența unui reprezentat legal al Invest capital Ltd Malta
Ultima modificare: Marți, 15 Iunie 2021
cornel2222, utilizator
puteti cere prin intmapinare sa li se respinga cererea pe motiv ca dreptul la actiune e prescris si cel mult, ca invest nu are capacitate procesuala, nu puteti cere ca acestia sa nu fie reprezentati, de ce sa nu fie repezentati ? Si dvs puteti fi represzentat de un avocat.
Ultima modificare: Marți, 15 Iunie 2021
gi-jane2, moderator
Din documentație poate greșesc nu știu, doar din ce am mai citit era o lege în care spunea că o persoană juridică nu poate fi reprezentată de o alta persoană juridică sau de avocatul acesteia
Buna ziua! Da, prin intampinare puteti invoca orice aparari de fapt si de drept pe care le considerati necesare. In ceea ce priveste calitatea procesuala a Investcapital trebuie facute mai multe discutii, pe baza actelor depuse la dosar.
În cazul acesta pe data de 18 mă pot prezenta la judecătorie pentru a cere o amânare a procesului pentru a avea timp să iau legătura cu un avocat și pentru a înainta demersurile legale cu un avocat? Pot face o cerere pentru un nou termen?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Exceptia prescriptiei dreptului material la actiune poate fi invocata pana la primul termen de judecata.
Ultima modificare: Luni, 5 Iulie 2021
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu executoriu cornel2222 cornel2222 Bună ziua! Datoria către o firma de telefonie poate deveni titlu executoriu? Mai pe scurt un fost abonament la Telekom de care nu am fost mulțumit ptr. Ca ... (vezi toată discuția)
Executare silita Marcel semaca Marcel semaca Bună ziua! Am fost acționat în instanță de către firma de recuperare creanțe invest capital ltd malta. Sunt încadrat la cerere de valoare redusă. Am ... (vezi toată discuția)
Cerere valoare redusă cornel2222 cornel2222 Bună seara, dacă mă poate ajuta cineva cu o lămurire ce înseamnă cererea cu valoare redusă, pe portalul judecătoriei apar cu un dosar înaintat de ... (vezi toată discuția)