avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Daca presedintele unei asociatii de proprietari pleaca ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Daca presedintele unei asociatii de proprietari pleaca din tara ...

Daca presedintele unei asociatii de proprietari pleaca din tara - poate sa isi lase mama in locul lui printr-o imputernicire notariala?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:24, 17 Iunie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
1. pleaca temporar..cateva luni poate sa delege o persoana din comitetul executiv
2. pleaca pe o perioada mai lunga, faceti adunare si alegeti un alt proprietar

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Raspunsul este conditionat de mai multe aspecte
Legal,disp L nr 196/2018 prevede ca in cazul in care presedintele de asociatie este in imposibilitatea sa exercite atributiile ,acesta poate declina provizoriu competenta in favoarea unuia dintre memebrii comitetului executiv
In situatia in care presedintele nu poate exercita responsabilitatea fnctiei,legal se impune covocarea de adunare generala si alegerea unui nou presedinte de asociatie
Varianta cu imputernicire notariala nu este legala ,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna dimineata, am urmatoarea intrebare catre dvs cu rugamintea ... lidiaddd lidiaddd Buna dimineata, am urmatoarea intrebare catre dvs cu rugamintea de a mi da cateva sfaturi fac parte din comitetul asociatiei de proprietari.Aseara la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. președintele asociației de proprietari își dă ... Carlo Carlo Bună ziua. Președintele Asociației de Proprietari își dă demisia (la 1 ianuarie un alt.membru si-a dat demisia rămâne 3 în momentul de fata). Ce acte ... (vezi toată discuția)
Președintele de asociația a demisionat. conform legii nr. 196/2018 ... ASOCIATIA HEXAGOANE ASOCIATIA HEXAGOANE Președintele de asociația a demisionat. Conform Legii nr. 196/2018 s-a convocat adunarea generală pentru alegerea noului președinte și noul comitet ... (vezi toată discuția)