avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, Distribuirea pozelor publice( care apar la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, Distribuirea pozelor publice( care apar la sectiunea ...

Buna ziua,

Distribuirea pozelor publice( care apar la sectiunea Imagini pe Google) ale unei persoane, poze indecente se constituie o fapta penala? Ce sanctiuni sunt prevazute?
Ultima modificare: Vineri, 18 Iunie 2021
Iulian.21, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:54, 23 Iunie 2021
Buna ziua,
Da, poate constitui o fapta penala. Sau chiar mai multe, o varianta este art 226 cod penal violarea vietii private, spre exemplu, dar si altele. Sanctiuni? Pedeapsa cu inchisoarea si pedeapsa cu amenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distribuire de materiale indecente Sunshine89 Sunshine89 Buna ziua,fostul iubit ma ameninta ca va distribui poze indecente cu mine,ceea ce a si facut doar ca a trimis de pe un cont de socializare fals si nu de pe ... (vezi toată discuția)
Publicare imagini - video intime fara acord Unu_88 Unu_88 Cineva a facut rost de anumite imagini intime si un video dintr-un spatiu privat si ameninta ca le face publice daca nu primeste o anumita suma de bani. Presa, ... (vezi toată discuția)
Bună seara. se poate face ceva dacă sunt amenințată de către ... TinaaC TinaaC Bună seara. Se poate face ceva dacă sunt amenințată de către o femeie ca ii va trimite soțului meu conversații și poze indecente, conversații pe care ... (vezi toată discuția)