avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Fiul meu a achizitionat un apartament in 2008 in ...
Discuție deschisă în Executare silită

Fiul meu a achizitionat un apartament in 2008 in valoare de aprox. ...

Fiul meu a achizitionat un apartament in 2008 in valoare de aprox. 86.000 euro. Plata a facut-o in doua etape: 26.000 euro plata in avans din fonduri proprii si 60.000 euro prin credit de la o banca.. Deoarece nu a putut achita ratele la banca, aceasta l-a executat printr-un executor judecatoresc.. Acesta a vandut apartamentul in 2021 cu aprox. 40.000 euro iar pentru restul de 20.000 euro plus penalizari, a procedat la poprirea veniturilor. Conform legii privind darea in plata cu modificarile actuale, acesta poate formula o cerere de incetare a popririi prin darea in plata?

Alte discuții în legătură

Poprire salariu coplatitor dupa ce banca si-a incasat suma si a vandut si un apartament intrebareasperantei intrebareasperantei buna.am o intrebare. am contractat un credit ipotecar de 25.000 eur. am rambursat 18.000 eur , dupa care sotia imbolnavindu-se de cancer, nu am mai putut ... (vezi toată discuția)
Poprire chf - va rog raspuns tuilleries tuilleries Bună dimineaţa! Vă rog frumos o lămurire pentru următoarea speţă: Am contractat un credit ipotecar în valoare de 35.054CHF în data de ... (vezi toată discuția)
Contract achizitie casa la stadiu de proiect Lavrentziu Lavrentziu Buna ziua Vreau sa achizitionez o casa de la o persoana fizica. Casa se afla la stadiul de proiect. Proprietarul terenului va construi o casa care o voi ... (vezi toată discuția)