avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită am o problema . Am facut contestatie la executare am ...
Discuție deschisă în Executare silită

am o problema . Am facut contestatie la executare am castigat-o ...

am o problema . Am facut contestatie la executare am castigat-o dar apoi intimata a facut apel problema ca nu am primit nimic oficial acasa eu si nici in dosarul electronic nu am gasit si a trecut 3 saptamani de cand sa facut apel dar nu am vazut inregistrat apelul la tribunal . Deoarece eu as dori recupera banii de la procesul de la judecatorie . Ce as putea face si cat trebuie sa astept sa se inregistreze acel apel de care am aflat de pe sitre-ul just.ro
Cel mai recent răspuns: aikidoro , utilizator 11:29, 21 Iunie 2021
Nu puteți recupera nimic până nu se judecă apelul. Apoi dacă pierdeți procesul la apel, nu mai recuperați nimic.
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Iunie 2021
Dapix, utilizator
Intrebarea este Ce as putea face si cat trebuie sa astept sa se inregistreze acel apel de care am aflat de pe sitre-ul just.ro . Referitor la ce spuneti dumneavoastra va inselati ca eu ma refer la a doua cautiune care a fost respinsa ca nu sa mai judecat si nu ma refer la taxa judiciara sau de prima cautiutiune care a fost consemnata a doua nu a fost consemnata ... (4) Dacă cererea pentru care s-a depus cauţiunea a fost respinsă, instanţa va dispune din oficiu şi restituirea cauţiunii.
Dar intrebarea mea principala e legata de acel apel care l-am aflat doar de pe site inca odata repet
Ce as putea face si cat trebuie sa astept sa se inregistreze acel apel de care am aflat de pe sitre-ul just.ro
tinand cont ca motivarea a fost scrisa inainte de a se face apelul.
Salut
La mine apelul a durat fix 1 an până să se dea verdictul.
Deci răbdare și tutun îți trebuie .
PS. Trei luni a trecut până să dea primul termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituirea cautiunii andrerieu56 andrerieu56 Buna seara, Instanta de recurs a admis contestatia la executare si a anulat executarea silita prin hotarare irevocabila. Comunicarea inca nu am primit-o dupa ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez banii de pe cautiunea la suspendarea executarii? ContSters277537 ContSters277537 Buna ziua si multumesc pentru ajutorul dat, As dori, trebuie, sa fac tot posibilul, indiferent de situatia cu procesul (ca pierd sau ca voi castiga), ... (vezi toată discuția)
Buna ziua augusta20 augusta20 sunt parte vatamata intrun proces ,am fost inselata cu 2000euro persoanele au fost prinse judecate chipurile,am primit o citatie pentru un proces mam dus un ... (vezi toată discuția)