avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 374 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sfaturi
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sfaturi

Buna ziua,
As avea nevoie de sfaturile dumneavoastra in urmatoarea situatie. Mama mea a vândut casa părintească acum vreo 40 ani si persoană care a achiziționat locuinta , având probleme cu vecinii, oridecate ori o vede pe strada striga după mama si o face in toate felurile. Imi puteti spune ce pot face ca sa nu mai fie "hartuita" in halul asta de către un om care după mine are probleme la mansarda. Nu este normal ca unei femei de 80 ani sa-i fie " teama" sa mai iasa pe strada pentru ca unul este pus pe cearta.
Mulțumesc mult
Weekend plăcut
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Iunie 2021
ada2000, utilizator
Cel mai recent răspuns: ada2000 , utilizator 14:53, 19 Iunie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
În afară de.o sesizare la poliție nu prea aveti ce face..Teoretic e posibila si o actiune in civil dar nu.ptea cred ca o sa cheltuiti bani pt a va rafui cu un vecin care probabil e falit..
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Iunie 2021
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Multumesc, sfaturi magice nu doream. Vroiam doar să stiu ce pasi trebuiesc urmați sau daca se poate face ceva.

Av. Liviu Voinea a scris:

Plangere penala hartuire si/sau actiune civila .
Sfaturi mai aprofundate va trebui sa va dea avocatul pe care-l angajati.
Nu exista ''sfaturi'' magice aici pe forum .


Am inteles, multumesc frumos. O zi frumoasa va doresc.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

În afară de.o sesizare la poliție nu prea aveti ce face..Teoretic e posibila si o actiune in civil dar nu.ptea cred ca o sa cheltuiti bani pt a va rafui cu un vecin care probabil e falit..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iertare vinovat SFL SFL Buna seara. Ma tem ca am facut o greseala... iertind un vinovat. Locuiesc in actualul apartament de multi ani. De citiva ani insa, exista un soi de conflict ... (vezi toată discuția)
Vecin care ma acuza ca il iradiez RatoiulQ RatoiulQ Buna ziua! In urma cu 1 an de zile am cumparat un apartament prin credit - toate bune si frumoase. In momentul cand m-am mutat din prima zi m-am lovit de o ... (vezi toată discuția)
Ce se poate face impotriva hartuirii? luteciprian luteciprian as dori sa stiu si eu ce se poate face in cazul in care o persoana este hartuita fizic si verbal ? mentionez ca fizic nu exista urme grave si ca nici ... (vezi toată discuția)