avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 352 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... calatoresc in italia cu sotia si copilul minor. ea se ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

calatoresc in italia cu sotia si copilul minor. ea se poate intoarce ...

calatoresc in italia cu sotia si cop[ilul minor.ea se poate intoarce in tara cu avionul si cu copilul fara a avea nevoie de procura de la mine?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:17, 28 Iunie 2021
sa se intoarca nu are nevoie de acordul dvs, ci doar daca mai vrea sa vina in Italia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgență Iulia Ava Iulia Ava Bună ziua! Sunt în Italia și cartea de identitate românească a expirat.. Pentru a ma întoarce în România am făcut programare pentru eliberarea ... (vezi toată discuția)
Procura minor la intoarcerea in tara Nicoletaiuliana Nicoletaiuliana Bună,am o prietenă stabilită în Italia și de crăciun atr vrea sa își aducă copilul în vacanță în Italia. Are 7 ani și are o procură pe numele ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de imputernicirea tatalui ? diana claudia diana claudia as dori sa stiu daca am nevoie de imputernicirea tatalui ca sa plec in romania din italia.avem o fetita de un an care are si certificat si pasaport iar eu in ... (vezi toată discuția)