avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua.Rezervarea de denumire asociație este ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua.Rezervarea de denumire asociație este facută.Pentru ...

Buna ziua.Rezervarea de denumire asociație este facută.Pentru sediul asociației se face contract de închiriere între asociație prin reprezentantul legal al asociației si proprietar?
Cel mai recent răspuns: Lady64 , utilizator 10:05, 29 Iunie 2021
Buna ziua, in contractul de inchiriere puteti trece fara nicio problema, in acest moment, denumirea firmei, urmata de sintagma societate comerciala/ asociatie/ etc. in curs de constituire, reprezentata de .............dvs(numele si prenumele) in calitate de ......................
Ultima modificare: Marți, 29 Iunie 2021
Gabriel Alionte, Consilier juridic
Mulțumesc.Este în regulă daca asociația are 3 membri si nu are organ de control?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilirea sediului social, cand? CosminMcm CosminMcm Stabilirea sediului social pentru un SRL se face inainte de a-ti alege domeniul de activitate, capital social, denumire, etc sau dupa? Ce acte sunt necesare ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere Asociatia Floribus Orbis Asociatia Floribus Orbis Va rog sa ma lamuriti si pe mine cu o situatie mai putin cunoscuta chiar de cei obligati sa o cunoasca. O viitoare asociatie,intre cine incheie un contract de ... (vezi toată discuția)
Contract chirie (+comodat) intre persoane fizice -> sediu social societate platitoare tva StefanR StefanR Buna ziua, In vederea infiintarii unui SRL-D am inchiriat un spatiu intr-o cladire de birouri. In contract este prevazut faptul ca este cladire de birouri, ... (vezi toată discuția)