avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită CU SAU FARA EXECUTOR ??
Discuție deschisă în Executare silită

CU SAU FARA EXECUTOR ??

Am o hatarare def si irev. . Am trmis un e-mail celui care a pierdut si l-am intrebat daca se supune fara executor si sa-mi raspunda in 3 zile daca da , sau nu . Am spus ca daca nu raspunde in aceste trei zile , consider accept tacit . Este bine daca dupa aceste trei zile daca nu raspunde , sa purced la masurarea terenului care mi s-a dat prin sentinta , in vederea edificarii unei cai de acces ? Adica fara executor ? Bine , inainte il convoc etc .
Ultima modificare: Miercuri, 14 Iulie 2021
Pompilui Avram, utilizator
Cel mai recent răspuns: Pompilui Avram , utilizator 07:30, 17 Iulie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca detineti hotarare definitiva,pentru a preintampina situatii nepalcute,contactati executor judecatoresc care sa demareze procedura legala de materializare hotarare dispusa de instanta
Costurile aferente executarii silite urmeaza initial sa le suportati dv si ulterior executorul judecatoresc va returna suma avansata de dv
Multumesc
Dar se poate intra cu executorul si daca cel executat nu se prezinta ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interpretarea art. 622 ncpc aleodor27 aleodor27 In situatia in care am pierdut si in recurs un proces, fiindu-mi imputate cheltuielile de judecata, trebuie sa merg eu sa solicit instantei eliberarea ... (vezi toată discuția)
Sentinta definitiva prin care mi se cuvin niste bani! catalinm75 catalinm75 Buna ziua! Iata care este cazul, foarte pe scurt. Eu am platit unui partener de-al meu niste bani ca sa imi presteze un anumit serviciu. Acel partener nu a ... (vezi toată discuția)
Proces castigat , ce facem mai departe ? elena cati elena cati Buna ziua , Tatal meu a castigat un proces de munca si instanta obliga societatea la care a lucrat sa-i dea tatalui meu o suma de bani . Hotararea o avem si ... (vezi toată discuția)