avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Citare ca faptuitor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Citare ca faptuitor

Buna seara,
Azi am primit o veste la care chiar nu ma asteptam , o citare ca faptuitor intr-un dosar penal, aparent deschis in 2008, la Bacau desi eu sunt din Sibiu, am citit despre acest subiect ca in principiu nu te pot cita ca faptuitor doar ca invinuit.
As dori un suport in aceasta cauza pentru ca nu am posibilitate din pct de vedere financiar sa ajung in Bacau, dar ce sa mai vorbesc cu un avocat ca sa ma reprezinte.
Daca ma puteti ajuta sa aflu care este acuzarea si cine a depus aceasta plangere.
Va pot da detaliile de pe citatie.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: dsitc , utilizator 20:29, 8 Ianuarie 2010
Este cineva de alta parere, nu zic ca nu tind sa-i cred in stare de a face asa ceva.
Dar mi se pare aiurea, ce-i mai greu ii ca nu stiu de ce decat o banuiala care legatura cu o firma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod penal lorelaybianca lorelaybianca Buna Seara.Am primit o citatie prin care sunt chemata la procuratura in calitate de faptuitor pt art 215 cod penal.as vrea sa stiu si eu ce inseamna faptuitor. (vezi toată discuția)
Daca am fost citat in calitate de faptuitor, a fost pusa in miscare actiunea penala impotriva mea? eusaisapte eusaisapte Am fost citat in calitate de faptuitor intr-un dosar, fara a se preciza toate cele prevazute de art. 285 b)e)f)g) (2) din CPP, motiv pentru care nu stiu ce ... (vezi toată discuția)
Calomnie? marcus68 marcus68 Sunt chemat la postul de politie printr-o reclamatie facuta de o vecina senila, precum ca i-am furat ceva din gradina...Locuiesc in oras si acolo am o ... (vezi toată discuția)