avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna ziua, Am o situatie in care intr-o anumita ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna ziua, Am o situatie in care intr-o anumita localitate, pe ...

Buna ziua,

Am o situatie in care intr-o anumita localitate, pe anumite strazi s-a interzis printr-o hotarare de consiliu local circulatia cu ATV-uri. Avand in vedere ca posed ATV, ma intreb daca este legala o astfel de hotarare, si pe ce temei legal as putea sa o contest (prin plangere prealabila si apoi la instanta).

multumesc!
Cel mai recent răspuns: vladvirgil2021 , utilizator 12:59, 19 Iulie 2021
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce temei legal un consilier local poate contesta o hotarire de consiliu aprobata MARCEL MOLNAR MARCEL MOLNAR buna ziua in ce temei legal un consilier poate contesta o hotarire a consiliului local, in conditiile in care stie ca nu este corect intocmita si totusi a ... (vezi toată discuția)
Cum este cu interesul in cazul incercarii de anulare a unui act normativ ? LuchianSeb LuchianSeb Buna seara. Mai multe persoane am fost amendate in baza unei hotarari de consiliu local care este nelegala. Am depus contestatii si am castigat. Dar vrem sa ... (vezi toată discuția)
Atacare act administrativ de prefect julien_slbz julien_slbz Prefectul poate ataca si anumite articole dintr-o hotarare a unui consiliu local ( considerate nelegale ) sau este obligatie atacarea in totalitate a HCL-ului, ... (vezi toată discuția)