avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Retragere bani fara contract semnat
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Retragere bani fara contract semnat

Buna ziua, am o mare nelamurire: poate o firma de asigurari sa-mi retraga banii din cont daca mi-am dat doar acordul verbal telefonic, dar fara contractul semnat? Poate m-am razgandit..sau..nici nu conteaza daca nu m-am razgandit sau nu,dar banuiesc ca asa ceva nu e legal..am primit actele de la firma de asigurari, dar nici macar nu am desfacut plicul pentru ca deja eram in dubii,chiar daca am acceptat oferta bancii in conversatia telefonica. Si totusi, mi-au retras banii..
Ultima modificare: Marți, 20 Iulie 2021
Flo89, utilizator

Alte discuții în legătură

Retragere oferta angajare Gabitzu01 Gabitzu01 Buna ziua, va rog sa-mi dati si mie un sfat despre ce as putea face in situatia in care un angajator si-a retras oferta de angajare. Concret, am participat ... (vezi toată discuția)
Teapa transfer de bani sutz sutz Buna ziua, Ma aflu intr-o situatie delicata, in urma cu cateva saptamani am primit un email de la o persoana ce lucreaza pentru o anumita companie cum ca se ... (vezi toată discuția)
Capital social retras din banca si contul a ramas fara bani CDT85 CDT85 Buna ziua, Mi-am infiintat o firma la sfarsitul anului si zilele trecute am hotarat sa imi retrag capitalul social din banca - 200 de lei - care era intr-un ... (vezi toată discuția)